Hierboven een willekeurige greep uit enkele bloesems van Bach, van links naar rechts zie je:
de wilde appelbloesem, het zonneroosje, de reuzenbalsemien, loodkruid en de hondsroos. 


Hoe kan ik bachbloesems het best innemen?
Je kan 4 keer (tot 6.. als je voelt daar behoefte aan te hebben) per dag 4 druppeltjes uit de pipet onder je tong laten vallen. Ook handig is het om bijvoorbeeld 's morgens een half-liter-flesje water te maken waarin je 16 druppels doet en dat dan verdeeld over de dag op te drinken. 
Vaste tijdstippen werken in de praktijk het best, bijvoorbeeld na het opstaan en voor het slapen gaan, en op twee momenten gedurende de dag, bijvoorbeeld voor lunch en avondmaaltijd. De bloesems kunnen zonder probleem genomen worden voor of na eten en drinken.

Kan ik iets doen om ze zo optimaal mogelijk te laten werken?
Het werkt goed om een minuutje de tijd voor jezelf te nemen en de druppels met aandacht te nemen. Dan even ogen dicht, een keer in- en uit ademen en je aandacht sturen naar je buik. Voel datgene wat er is, zonder oordeel en zonder het weg te willen hebben. Neem het serieus zoals je graag zelf serieus genomen wilt worden. Adem wat liefde naar de moeilijke of pijnlijke plek. Daarna denk je aan wat je wilt. Zie en voel de positieve uitkomst ervan alsof het al waar is. 


En: hoe lang?
Vaak zijn al gedurende het eerste flesje duidelijke resultaten te bemerken: toch is het raadzaam om een kuur van drie maanden te volgen om blijvende resultaten te bewerkstelligen. 

Wanneer begin ik het te voelen? 
Dat is heel persoonlijk: doorgaans zijn de resultaten al binnen enkele weken duidelijk voelbaar, maar niet zelden al gedurende de eerste dagen. 

Kan ik ze nemen in combinatie met antidepressiva, insuline of andere medicatie?
Ja hoor, dat is geen enkel probleem.  

Kan ik ze ook nemen als ik zwanger ben of borstvoeding geef?
Ja hoor, ook hier geen enkel probleem. 

Zijn er bijwerkingen? 
Bachbloesems hebben geen bijwerkingen en kunnen volledig veilig gebruikt worden, ook door zwangeren, baby's en ouderen. Ze werken niet verslavend,

Zit er 30ml of 50ml in een flesje...
Onze bloesems worden altijd geleverd in verzegelde gebruikersflesjes met druppelaar voor een nauwkeurige dosering. Bij ons gaat er standaard 50ml in een flesje, daar doe je +- een maand mee.

Eigenlijk wil ik geen druppel alcohol voor mijn peuter..... 
Natuurlijk, begrijpelijk! Alle mixen voor kinderen worden standaard gemaakt met enkele druppels bio agavesiroop (bij volwassenen: enkele druppels bio cognac) Dit omwille van de houdbaarheid. Wil je jouw mix als volwassene graag ook zo bereid? Geen enkel probleem daar wij ieder flesje steeds vers bereiden. Gewoon even aangeven in het opmerkingenformulier bij je bestelling.

Ik wil graag een drie maanden kuur ineens bestellen...
Dit raden wij aan zodat de energetische uitwerking van de druppels echt deel uit gaan maken van jouw systeem. De nog ongebruikte flesjes kan je dan het best op een donkere koele plek wegzetten, bijvoorbeeld achter in een kast.

Wanneer kan ik mijn pakje verwachten?
Wij bereiden de flesjes de dag ná bestelling* waarna de pakjes naar de post worden gebracht: doorgaans kan je je pakje na 2, 3 dagen op jouw afleveradres verwachten. Via de track & trace die je er bij krijgt kan je volgen waar jouw pakje is en wanneer het geleverd wordt. (* heb je een flesje op maat besteld is het nodig dat we jouw antwoorden op onze vragenlijst-per-mail en/of keuzes hebben ontvangen, alvorens jouw mix te kunnen bereiden)

Is "zonder afzender" verzenden mogelijk?
Er staan alleen jouw gegevens, geen afzender: je krijgt een volledig neutraal pakketje toegestuurd.

Past het door de brievenbus?
Het past niet door de brievenbus.

Wat als ik niet thuis ben?
Je kan het pakketje ook op een afleveradres laten bezorgen. Dit kan je aangeven tijdens het bestelproces. Als je je postcode ingeeft zie je de post.nl-adressen of supermarkten waar je ze in jouw buurt af kan laten leveren. Bij familie of een vriendin kan natuurlijk ook.. 

Wat als ik een klacht heb? 
Wij streven er naar dat onze klanten 100% tevreden zijn. Zo je toch nog klachten zou hebben over onze diensten en/of service, laat het ons dan weten via info@bachbloesemhuis.nl.
Wij zullen er alles aan doen om je klacht z.s.m. te behandelen.

Wat als ik mij na aankoop bedenk?
Het kan wel eens gebeuren dat je je bedacht hebt of een reden om een bestelling retour te willen sturen. Wat de reden ook is, het is goed om te weten dat je altijd het recht hebt om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De op maat gemaakte mixen vallen buiten deze regeling en de flesjes dienen nog ongeopend te zijn. Hier vind je er meer over:
Herroepingsrecht en bedenktijd