Maak gebruik van je slimme onbewuste....


Naast de bloesems werk ik in mijn praktijk enorm graag met hypnotherapie,: steeds weer ben ik enthousiast over de resultaten die er bereikt worden! En dan ook nog op zo'n super eenvoudige en veilige manier.... ik vertel je er hier graag iets over.

Laten we als eerste even het beeld dat we hebben vanuit de show-hypnose vergeten. Hypnose is namelijk iets doodgewoons; we zijn zelfs meerdere keren per dag in een staat van hypnose. Herken je dat je auto rijdt en ineens beseft "ben ik al hier?". Of dat je kijkt naar een zeer boeiende film..... je zou gerust kunnen praten, eten... zoals normaal. Maar tegelijk zodanig in de film zitten en zelfs de gevoelens erbij voelen, dat het bijna is alsof je het zelf beleeft. En natuurlijk, je wéét best dat het niet echt is, maar toch, je bent IN de beleving.

Hypnose geeft dezelfde gewaarwording: je gaat op in de beleving maar bent er tegelijkertijd helemaal "bij".
Er gebeurt dan ook niets waar jij niet achter staat.

Dingen waarbij hypnose je enorm tot steun kan zijn.......


4 VOORWAARDEN VOOR EEN SUCCESVOLLE HYPNOSESESSIE:

  1. De wil tot verandering: Dit lijkt zo op het eerste zicht heel vanzelfsprekend, maar als jij niet volledig, voor de volle 100% klaar bent voor dat wat je wilt veranderen, kan je net zo goed thuis blijven. Je onderbewustzijn zal de suggesties dan namelijk gewoonweg niet aanvaarden.
  2. Het vertrouwen in de methode: Pas als al je vragen naar volle tevredenheid beantwoord zijn, je twijfels weggenomen of met andere woorden dat je er vertrouwen in hebt, is een hypnosesessie zinvol.
  3. Het weten dat je veilig bent: Als je er eenmaal mee kennisgemaakt hebt, dan weet je dat jou niets kan gebeuren dat tegen jouw zin is en je ook altijd weer terug komt uit hypnose (zoals je na de film ook weer "uit" de film bent dus)
  4. Het vertrouwen in je hypnose-coach: Een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle sessie is dat je je diep kunt ontspannen en je Kritische factor, de poortwachter, even naar de zijkant wilt zetten; een stukje overgave zo je wilt. Daarvoor is het van absoluut belang dat je je op je gemak voelt bij degene die jou in de hypnose begeleidt, Alleen dan zullen er mooie resultaten gerealiseerd worden.

De combi bloesems en hypnotherapie
Een prachtige combinatie! De kracht van de hypnose en de zachtheid van de bloesems die je op zowel mentaal als emotioneel gebied ondersteunen in de verandering die er aan gaat komen. Bij een powersessie mag je daarom gratis een passend flesje uitzoeken: in "de shop" of op maat. 

Duur van de behandeling
In het begin stellen we samen een helder, concreet en haalbaar doel vast. De "directe" hypnotherapie zoals ik die beoefen is een effectieve en doeltreffende. Tezamen met de MP3 die je meekrijgt om thuis voor het slapen gaan met oortjes in te kunnen beluisteren, werkt dit zo diep in dat doorgaans 2 a 3 sessies genoeg zijn, ook om met serieuzere probleemgebieden volledig af te rekenen.

OMNI gecertificeerd
Ik ben
 gecertificeerd door en aangesloten bij OMNI welke wereldwijd bekend staat als een van de beste hypnoseopleidingen, met internationale erkenning en wereldwijd meer dan 40 opleidingscentra. Deze opleidingen staan onder voortdurende kwaliteitscontrole., zijn ISO 9001 en KTNO gecertificeerd. Zo kan je er zeker van zijn dat je kiest voor kwaliteit, no nonsens en een stevige wereldwijde basis. Als cliënt heb je daarnaast de waarborg van mijn aansluiting bij WkkgZ en het CAT.

 


To find your own path is to follow your bliss