Zorg jij beter voor anderen dan voor jezelf?


Veel meisjes & vrouwen herkennen dit wel 

Het iedereen naar de zin willen maken. Of proberen aan verwachtingen te voldoen (ouders, partner, maatschappij....) Soms is dit zo gewoon voor je geworden dat je je er niet eens bewust van bent. En natuurlijk: er is helemaal niets mis mee om het fijn voor een ander te willen maken! Zo lang de "Ja"naar de Ander maar geen "Nee"naar Jezelf is.. En zolang je maar niet aan je eigenheid, je werkelijke waarde, voorbijgaat. Je echte zelf, degene wie jij bedoeld bent te zijn... wil eigenlijk alleen maar tot uiting en tot bloesemen kunnen komen. Daaraan voorbij gaan is dan soms voelbaar als een soort "knoop" in je buik.. En wordt vaak verdoofd door allerlei soorten "afleiding", snoepen, tv, overeten, teveel kopen, liefde vragen enz.

Overigens zie je dit soort please-gedrag soms ook bij hoog sensitieve kinderen. Zij leren zichzelf dit gedrag aan omdat zij de behoeften en emoties van anderen kunnen voelen als van henzelf. De ander tevreden stellen helpt dan om te krijgen waar ze zelf behoefte aan hebben... harmonie en gemoedsrust. En hoewel dat op dat moment heel prettig is, beseffen ze nog niet dat ze daarmee de macht over hoe zij zich voelen in de handen van een ander leggen.

Natuurlijke flow en creatiekracht
Heb je dit eenmaal bij jezelf kunnen herkennen en doorbreken (en Bachbloesems helpen heel mooi bij dit proces) kom je er al snel achter dat je kan varen op een innerlijke flow & dat je onbeperkt gebruik kan maken van een power en creatiekracht waarvan je het bestaan niet wist. .  

De mama's onder ons
Weten daarnaast maar al te goed hoeveel plaats je kinderen innemen in je leven, hoe ze je op kunnen slokken. En natuurlijk.... je zou ze niet meer willen missen! Maar we kennen allemaal die momenten dat het voelt alsof je alleen nog maar alle ballen in de lucht aan het houden bent! Nog voor vrede en harmonie moet zorgen ook. En voor je het weet loop je ook hier aan je eigen behoeftes voorbij.

Soms heb je er wat meer tijd, of bepaalde levenservaringen, voor nodig om zeker te weten dat je iets niet meer wilt. Of andersom: juist wél wilt De Bachbloesems helpen hier heel mooi bij. Het resultaat is dat je gelooft in jezelf, goed gaat zorgen voor jezelf. En juist daardoor kan je er nog meer voor anderen zijn.


enjoy the little things in life....
for one day you may look back
and realize they were the big things


Vrouwen- en meisjeslijn

Voor al deze - toch wel een beetje vrouwen - dingen (jezelf wegcijferen - je ruimte niet genoeg innemen - je eigen behoeftes voorbij lopen - pleasegedrag) heeft Bachbloesemhuis een speciale lijn ontwikkeld. Je vind er meer over in de ....


Webshop

Hier kan je in alle privacy thuis zelf een mix, helemaal op jou gesneden, samenstellen of er één uitkiezen waarbij je het gevoel krijgt "ja die past bij mij"... zie shop.


Praktijk

Wil je liever een persoonlijk consult in de praktijk, kan je een afspraak maken in de afsprakenplanner. Lekker in een gemakkelijke stoel, dekentje over je heen, kopje thee erbij... gewoon: je op je gemak voelen! En, mocht je lichamelijke klachten hebben en behoefte aan méér dan alleen bloesems kan er daarnaast bijvoorbeeld voeding/suppletieadvies ingezet worden. Maak je een afspraak krijg je een vragenlijst toegestuurd zodat ik mij al kan voorbereiden op jouw komst.

Overigens is ook hypnotherapie mogelijk: ik ben steeds weer onder de indruk van de resultaten hiervan. En nee hoor;) Hypnotherapie is helemaal niet magisch, niet spannend en al helemaal niet eng! Eerder heel gewoon, heerlijk ontspannend en vooral kan je er ontzettend veel mee bereiken!