En.... waar gaat jóuw buik van zingen?


Een plek waar de wind door je hoofd waait, 
waar je doet waar je buik van gaat zingen,
waar je droomt zoveel je kan,
waar je bent wie je bent.
Een plek van zand, van zee, van lucht,
van aarde, van vuur.

Een plek waar je nooit verdwalen kunt, 
een plek waar de vrijheid woont.
Daar wil ik zijn. 

En als ik daarvan vertrek neem ik die plek mee
Overal waar ik nog komen ga 

Deze plek...
zit in jezelf. 

Wende Snijders


“Change the changeable, accept the unchangeable, and remove yourself from the unacceptable.” — Denis Waitley


Soms kan je die plek een beetje kwijt zijn. En dat is niet zo gek. Soms gebeuren er nu eenmaal dingen in je leven die jij totaal niet zo had bedacht... Of misschien blijf je wel "hangen in iets ouds", dat niet echt meer bij je past (bekend en veilig). Of leg je de liefde buiten jezelf.... ben je nog niet klaar voor iets nieuws en weet je ook nog niet wat dan wél. Allemaal situaties waarin je kunt voelen dat je niet volop leeft óf niet leeft wie jij echt bent.. 
Dit erkennen is een eerste grote stap op weg naar het terug vinden van je Ware ZelfDé plek waar jouw grootste kracht verborgen ligt.

De bloesems zijn waardevol op dit gebied! Mits zorgvuldig gekozen, activeren ze die energie waar er bij jou op dat moment een tekort is. Daarnaast zijn ze van grote waarde bij het proces van Aanvaarden en Loslaten. Immers... hoe meer je je verzet tegen "wat er is", hoe groter het lijkt te worden! Maar andersom ook: hoe meer je datgene dat er gebeurt (..gebeurd is) er "kan laten zijn", des te meer innerlijke rust je zult ervaren. 
Dan ontstaat er als vanzelf een Innerlijke Kracht. En heel veel nieuwe ruimte. Voor de plek die wél helemaal "jou" ademt.... 


Onze speciaal samengestelde bloesemmixen ondersteunen jou in het zelf ontdekken waar jóuw hart van gaat zingen en in het versterken van de kwaliteiten die in jou sluimeren. 

Ze zijn voor meisjes van alle leeftijden - van 0 tot 100 - en volledig natuurlijk en onschadelijk.